Norvegia. Românul care a criticat Barnevernet, forțat să demisioneze? Era director de grădiniță în Oslo

0
508

Românul stabilit la Oslo, George Alexander, care a criticat în mai multe rânduri sistemul norvegian de Protecţie a Copilului, și-a anunțat astăzi demisia pe pagina sa de Facebook.

Există momente în viață, când, oricât de dureros ar fi, trebuie să faci o alegere în drumul tău… Important, însă, de fiecare dată, este cum îi vei privi în ochi, după aceea, pe oameni… Pe oamenii care au nevoie de ajutorul tău… Am ales să fiu Liber. Să rămân eu însumi. Mi-am dat, deci, DEMISIA din funcția mea de director…” este mesajul pe care acesta l-a postat pe rețeaua de socializare.
56d6b2db682ccfb9f1036281
George Alexander este un român stabilit de câteva decenii în Norvegia. Spre deosebire de mulţi dintre cei care îşi exprimă părerea pe fondul scandalului izbucnit odată cu apariţia în spaţiul public a cazului Bodnariu şi a celorlalte cazuri similare, George Alexander lucrează în sistemul de educaţie norvegian. În ultimii 20 de ani, a fost director în mai multe grădiniţe şi şcoli din Oslo şi, după cum recunoaşte, poziţiile ocupate au făcut ca în numeroase rânduri să interacţioneze cu angajaţii Barnevernet. Ţinea, de fapt, de atribuţiile sale de serviciu.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Norvegia+Romanul+care+a+criticat+Barnevernet+fortat+sa+demisione

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.