NORVEGIA. Teroristul ANDERS BREIVIK, respins de Universitatea din Oslo Citiţi mai mult: NORVEGIA. Teroristul ANDERS BREIVIK, respins de Universitatea din Oslo

0
461


Extremistul de dreapta norvegian Anders Behring Breivik, care dorea să studieze știinţe politice la Universitatea din Oslo, a fost respins, pentru că nu are calificările necesare, a anunţat, azi, instituţia de învăţământ superior.
„Concluzia este că nu a fost considerat suficient de calificat pentru a urma un curs de ştiinţe politice”, a declarat pentru agenţia de presă rectorul Universităţii din Oslo, Ole Petter Ottersen, citat de AFP.
Breivik execută în prezent o pedeapsă de 21 de ani de închisoare, pentru 77 de omucideri și a candidat pentru un loc la aceste cursuri, pe care ar fi trebuit să le urmeze online, din închisoare.
Citiţi mai mult: NORVEGIA. Teroristul ANDERS BREIVIK, respins de Universitatea din Oslo – Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/norvegia-teroristul-anders-breivik-respins-de-universitatea-din-oslo-1051035.html#ixzz2bItvJupJ EVZ.ro

NORVEGIA. Teroristul ANDERS BREIVIK, respins de Universitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.