Norvegia: Un grup anti-imigratie a confundat niste scaune de autobuz cu femei care poarta burqa. Comentariile au abundat – "Tragic", "ingrozitor", "dezgustator"

0
471

Un grup inchis pe Facebook realizat de norvegieni anti-imigratie a devenit tinta ironiilor, dupa ce a postat o fotografie in care apar sase scaune goale dintr-un autobuz si pe care le-a confundat cu un grup de femei care poarta burqa, scrie The Guardian.
„Tragic”, „ingrozitor”, „dezgustator”, sunt doar cateva dintre comentariile postate de membrii grupului Fedrelandet viktigst, sau „Tara mama, in primul rand”, potrivit unei capturi publicate de site-ul norvegian de stiri Nettavisen.
Printre cei 13.000 de membri ai grupului, dedicat celor care „iubesc Norvegia si apreciaza lucrurile pentru care au luptat stramosii nostri”, au exista si persoane care s-au intrebat daca aceste „femei” nu ascund arme sau bombe sub hainele lor. „Ar trebui interzis. Nu poti sti ce e dedesubt. Ar putea fi teroristi”, scrie un membru al grupului.
„Islamul este si va fi intotdeauna un blestem”, „Dati-le afara din tara – traim vremuri infricosatoare” sunt alte comentarii postate pe site.


http://www.hotnews.ro/stiri-international-21937227-norvegia-grup-anti-imigratie-confundat-niste-scaune-autobuz-femei-care-poarta-burqa-comentariile-abundat-tragic-ingrozitor-dezgustator.htm?nomobile=

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.