Norvegianul Alexander Rybak l-a plagiat pe rusul Vitas?

1
539

Probabil devine un obicei ca la sfirsitul fiecarui Eurovision, piesa cistigatoare sa fie acuzata de plagiat, asa cum a fost in cazul Serbiei cu Marija Serifovic “Molitva”. Deci, nici Norvegia cu Alexander Rybak n-a avut scapare.

Astfel, multi considera ca piesa Norvegiei este plagiatul melodiei “Opera N2″ interpretata de Vitas.

Insa, pe site-ul oficial romanesc al lui Vitas a aparut si primul raspuns oficial la acuzatiile de plagiat:

“Pentru a lamuri daca Alexander Rybak a plagiat sau nu, dupa cum considera anumite persoane, pe data de 19.05.2009, am primit in scris de la producatorul artistului rus, dl. S.N. Pudovkin, confirmarea conform careia melodia interpretata de cintaretul norvegian nu este plagiat ! Concluzionam, astfel, ca piesa lui Alexander Rybak este o creatie originala, datorita careia, pe buna dreptate, cintaretul a cistigat concursul.”

Deci, problema a fost rezolvata destul de rapid. Oricum tin minte cita indignare a fost cu plagiatul Serbiei, si ca rezultat nimic nu s-a hotarit, si premiul concursului asa si a ramas la Marija Serifovic.

Sursa NewsReport.ro

1 COMENTARIU

  1. Stai draga calm ca nu e plagiat… Si oricum talentul nu se poate plagia… Sa vazut clar cata munca a depus si cata dragoste!!! Asa k ciocu mic… Asta este ..Romania… Ce poti sa-i ceri…orice barfa este buna k sa ii injosim pe ceilalti si sa parem noi cei mai tari! De asta urasc Romania!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.