Norvegianul Kristian Kjelling îl are ca model pe fotbalistul Milanului

0
476

Participant în această perioadă la Campionatul Mondial alături de naţionala Norvegiei, Kristian Kjelling este unul din starurile handbalului mondial graţie în special aspectului fizic, care i-a adus numeroase contracte publicitare şi admiratoare pe tot globul.

Pe numele complet Kristian Cato Walby Kjelling, cel mai valoros handbalist norvegian al momentului şi-a propus să calce pe urmele vedetei David Beckham.

Recent, interul stânga al scandinavilor şi-a angajat chiar un director de imagine care să se ocupe exclusiv de brandul Kristian Kjelling.

Un adevărat star în Norvegia, handbalistul este imaginea mai multor companii de îmbrăcăminte, producătorul de echipament sportiv Umbro creând chiar o linie completă de vestimentaţie cu numele său

Cine este Kjelling?

-Data şi locul naşterii: 6 septembrie 1980, Oslo
-Înălţime: 1,98 metri
-A jucat pentru: Vestli I.L (1998-1999) şi Drammen KH (1999-2002) în Norvegia şi pentru -Ademar Leon (2002-2006) şi Portland San Antonio (2006 – prezent)
-Meciuri şi goluri: 89 /316
-A câştigat: Cupa Regelui Spaniei în 2002

A făcut furori printre românce!

Cu ocazia aniversării a 60 de ani de existenţă a clubului de handbal masculin Politehnica Izometal Timişoara, conducerea bănăţenilor a organizat în 2007, cu sprijinul fostului mare jucător al alb-violeţilor Alexandru Buligan, un puternic turneu internaţional, la care, alături de gazda acelei competiţii, au mai participat echipele Pick Szeged (Ungara), Partizan Belgrad (Serbia) şi Portland San Antonio (Spania), formaţia la care evoluează şi norvegianul Kjelling. Localnicele au avut astfel posibilitatea să se pozeze cu unul din cei mai sexy handbalişti ai lumi, poreclit chiar “Mr. Perfect” de admiratoarele sale….Norvegianul Kristian Kjelling îl are ca model pe fotbalistul Milanului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.