Norvegienii au luat LEGĂTURA CU EXTRATEREŞTRII! Pas epocal spre viitor! NEWS ALERT

0
493

Câţiva cercetători din Norvegia au reuşit să transmită un mesaj în spaţiu cu speranţa că alte forme de viaţă îl vor intercepta.
Într-o vale situată la aproximativ 13 kilomteri sud-est de orașul norvegian Tromsø, o antenă radar a transmis un mic program de radio către potențialii ascultători din spaţiu: niște muzică electronică special compusă și un tutorial despre geometrie și utilizarea numerelor.
Transmisia de la Tromsø a fost transmisă spre unul dintre cele mai apropiate sisteme de stele despre care se crede că au o planetă asemănătoare Pământului. Ţinta, GJ 273, sau mai familiar Luyten’s Star, este o planetă pitică situată la 12 ani-lumină de sistemul nostru solar. Deoarece undele radio călătoresc la viteza luminii, va trebui să așteptăm mai mult de două decenii înainte de a căuta un răspuns.
Încercarea de a găsi extratereștrii nu se rezumă la a contacta o singură stea. Dar, deși semnalul transmis din Norvegia este puțin probabil să aducă un răspuns din partea unor extrateriştrii, putem fi siguri că va încuraja o mulțime de oameni să mai încerce, scrie NBCNews

http://evz.ro/pas-viitor-mesaj-extraterestrii.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.