Norvegienii ies in regiune cu firma de IT cumparata de la Talpes

0
532

Compania norvegiană de consultanţă şi servicii IT Computas, care a cumpărat în urmă cu un an un furnizor de servicii de IT de la Florin Talpeş, proprietarul grupului Softwin şi al companiei de securitate IT Bitdefender, va folosi echipa din România pentru a concura la câştigarea unor proiecte de informatizare în ţările din regiune şi din UE, plan ce ar putea duce la o nouă dublare a numărului de angajaţi.

„Ne propunem realizarea de proiecte integrate la nivel regional atât pentru instituţii ale administraţiei europene, cât şi pentru clienţi din ţări emergente, membre sau nu ale UE. Nu excludem o nouă dublare a echipei în 2014“, a declarat pentru ZF Florin Enea, director general al subsidiarei locale, care deţine şi un pachet de 9% din acţiuni.

Compania are acum 25 de angajaţi, faţă de 13 cât a preluat Computas în decembrie 2012 de la familia Talpeş, şi a încheiat în anul care a trecut contracte de 30 mil. lei. „Vizăm o cifră de afaceri de aproximativ 26 milioane de lei în acest an“, a spus Enea.

Compania, care şi-a schimbat în septembrie numele din Ascenta IT Services în Computas România, a devenit deja parte în mai multe proiecte de IT din SUA, Norvegia, Franţa, Coreea, Kosovo şi Grecia.

Citiţi mai multe detalii aici

Norvegienii ies in regiune cu firma de IT cumparata de la Talpes

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.