O iubită din Norvegia pretinde că are un copil cu un fost jucător de la CFR CLUJ

0
467

Un magistrat norvegian a solicitat recoltarea unei probe de sânge de la fotbalistul ivorian Bakary Saré (23 de ani), acuzat de o tânără din Norvegia că ar fi tatăl copilului ei, Iesaa Saré Kringhang. Cererea s-a plimbat între norvegieni şi clujeni fără rezultat!

Reclamanta Tina Zekarias Kringhang pretinde că a format un cuplu cu mijlocaşul Bakary Saré în 2010, dar că, după transferul lui la CFR Cluj, nu a mai avut noutăţi de la el. Copilul s-a născut în 2011. Solicitarea magistratului norvegian a fost expediată la Ministerul de Justiţie din România în ianuarie 2012, dar judecătorul a returnat adresa, cerând traducerea documentelor primite.

Ivorianul a fugit în Croaţia

Magistratul norvegian a revenit cu solicitarea şi, din cauză că jucătorul nu s-a prezentat în mai la proces, a fost stabilit un nou termen pentru septembrie. Între timp, Saré s-a transferat de la CFR în Croaţia! Cum Justiţia română a avut nevoie de doi ani ca să contacteze un cetăţean străin şi n-a reuşit (!), fosta iubită a lui Saré a cerut ajutorul Ambasadei Norvegiei. Saré a jucat la Anderlecht, la Rosenborg, iar de la C l u j , unde a evoluat în grupele Ligii Campionilor, s-a transferat la Dinamo Zagreb, cu croaţii jucând în grupele Ligii Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.