O pisică pierdută de refugiaţi a ajuns din Irak în Norvegia

0
498

Regăsire emoţionantă pentru o familie de refugiaţi irakieni, care şi-a recuperat pisica pierdută în insula Lesbos. După ce au ajuns în Norvegia, oamenii au postat pe reţelele de socializare fotografiile şi povestea animalului. Aşa au reuşit să-i dea de urmă.
Epopeea felinei Kunkush a durat câteva luni. În noiembrie 2015, o irakiancă a fugit spre Europa cu cei cinci copii ai săi şi o pisică. În insula grecească Lesbos, animalul s-a rătăcit, iar refugiaţii au plecat fără ea în Norvegia.
Pisica a fost recuperată de o voluntară din Germania, care a dus-o la Berlin, a vaccinat-o şi a început să-i caute stăpânii. Abia după câteva săptămâni, când îşi pierduse orice speranţă, a descoperit pe Facebook fotografiile postate de familia de irakieni, cu care a luat legătura şi le-a promis că le-o va duce pe Kunkush.


Revederea a fost extraordinar de emoţionantă.
Mama copiilor a reacţionat de parcă şi-ar fi regăsit un prunc pierdut. Povestea, preluată de mai multe publicaţii europene, are peste 42.000 de vizualizări pe site-ul The Guardian în doar două zile.
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/EXODUL/O+pisica+pierduta+de+refugiati+a+ajuns+din+Irak+in+Norvegia
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.