OMV a primit o noua licenta de explorare in Norvegia

0
490

 Grupul petrolier OMV a primit marti o noua licenta de explorare maritima in Norvegia. Aceasta se afla in Marea Norvegiei, intr-un perimetru cu explorari de inalta calitate, si va fi operata de OMV (Norge) SA, se arata intr-un comunicat de presa. Noua licenta confirma interesul OMV de a se implica suplimentar in activitatile de explorare in nordul Europei.

 „O data cu primirea unei noi licente de explorare, urmarim si construirea unei pozitii puternice ca operator de explorare in Norvegia. Expansiunea progresiva a portofoliului in Norvegia ne consolideaza pozitia in segmentul exploatare si productie din aceasta regiune de baza.”, a declarat Helmut Langanger, membru al Comitetului Executiv al OMV, responsabil cu activitatea de Explorare si Productie.

OMV a deschis un birou la Oslo in martie 2006, mutându-se la Stavanger in August 2007. OMV a primit doua licente la inceputul anului 2007 (PL 430 si PL 439) si alte doua in iulie 2007 (PL 449 si PL 445). Licenta recent acordata, PL 471 din Marea Norvegiei, va fi operata de OMV impreuna cu Sagex Petroleum Norge SA in calitate de partener (50%-50%). Toate licentele sunt localizate in zone cu perspectiva…. Hotnews

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.