Organizatia norvegiana Bellona avertizeaza

0
556

Presa din intreaga lume a preluat vineri, 1 iunie, un comunicat al organizatiei norvegiene Bellona, in care aceasta sustine ca o explozie este iminenta la depozitul de combustibil nuclear rus din Peninsula Kola.

Citand un raport al Agentiei Atomice Ruse (Rosatom), ONG-ul norvegian sustine ca explozia ar putea fi produsa de corodarea tancurilor in care este depozitat combustibilul – corodare de care responsabila este apa sarata a marii …..

articol complet la HotNews.ro

BellonalogoCine este Bellona

Fundatia Bellona este una dintre cele mai mari organizatii non-guvernamentale din lume, cu activitate orientata pe protectia mediului.
Infiintata in 1986, Bellona are in prezent peste 40 de colaboratori, printre care ingineri si cercetatori, remarcanadu-se in principal prin inovatiile tehnologice realizate cu scopul protejarii mediului.
Activitatea organizatiei este finantata de companii din domeniul industrial, granturi ale unor organizatii filantropice, dar si de guvernul Norvegiei.
Printre campaniile desfasurate de Bellona se numara „curatarea” Rusiei de mostenirea nucleara a Razboiului Rece, imbunatatirea sigurantei in domeniul petrolului si al gazelor naturale, precum si combatarea fenomenului de incalzire globala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.