Øystein Hovdkinn, ambasadorul Norvegiei, si Adriana Popescu, Coordonator program de finantare FDSC, discuta online, marti, 25 iunie, de la ora 10.00

0
474


Toate liniile de finantare din cadrul Rundei 1 de finantare a Fondului ONG, totalizand 15.930.000 euro, sunt acum deschise. Finantarile disponibile pentru societatea civila din Romania, oferite de catre Norvegia, Islanda, Liechtenstein insumeaza 30.000.000 euro pentru perioada 2013-2017.  Despre directiile de finantare si intarirea relatiilor bilaterale dintre Romania si Norvegia vor discuta online cu cititorii Excelenta sa, Øystein Hovdkinn, ambasadorul Norvegiei si Adriana Popescu, Coordonator program de finantare, Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.

  • Transmiteti intrebari prin rubrica de comentarii
  • Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.

Programul Fondul ONG in Romania este parte integranta a Mecanismului Financiar al Spatiului Economic European (SEE) 2009-2014. Prin Granturile SEE, tarile donatoare (Norvegia, Islanda si Liechtenstein) contribuie la reducerea disparitatilor economice si consolidarea relatiilor bilaterale cu 15 state beneficiare, majoritatea din Centrul si Estul Europei. Obiectivul general al Fondului ONG este ¬Consolidarea dezvoltarii societatii civile si cresterea contributiei la justitia sociala, democratie si dezvoltare durabila.¬ Romania beneficiaza de a doua alocare financiara ca marime dintre cele 15 state beneficiare, 30.000.000 Euro, dintre care 15.930.000 Euro sunt disponibili spre finantare in cadrul Rundei 1 de finantare a Programului.

mai mult : http://economie.hotnews.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.