Participarea Ambasadei României la Oslo la EARTH HOUR 2014

0
358

Ambasada României la Oslo va participa şi anul acesta la campania EARTH HOUR care va avea loc la 29 martie 2014. Ministerul Afacerilor Externe, împreună cu misiunile României din străinătate, inclusiv Ambasada de la Oslo, a susţinut constant această iniţiativă în ultimii ani, fapt pentru care a primit aprecierea societăţii civile şi presei.

Campania EARTH HOUR aduce în prim plan un mesaj puternic privind nevoia de acţiune conjugată a oamenilor în ceea ce priveşte reducerea consumului de energie şi responsabilizarea socială generată de schimbările climatice. EARTH HOUR constă în oprirea aparatelor electrocasnice și în stingerea luminilor neesențiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali cât și de către instituții și unități economice.

Campania EARTH HOUR a reuşit sa atingă în 2010, aproximativ 1 miliard 300 de milioane de oameni din 128 de ţări.  Gândită iniţial în Sydney, în 2007, ca o iniţiativă a autorităţilor locale, campania a devenit cu rapiditate o mişcare globală.

Participarea Ambasadei României la Oslo la EARTH HOUR 2014

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here