Petrol in Marea Nordului

4
658
Grupul petrolier norvegian StatoilHydro a descoperit in Marea Nordului un nou zacamant de petrol, cu rezerve estimate la aproximativ 25 de milioane de barili.

„Proprietarii licentelor de productie vor studia oportunitatea exploatarii acestor resurse”,
au precizat surse competente de la Oslo.

La proiect participa, alaturi de StatoilHydro (41,5%), grupul norvegian Petoro (30%), companiile americana ExxonMobil (10,5%), japoneza Idemitsu (9,6%), franceza Total (5,6%), germana RWE Dea (2,8%).

sursa:  "Financiarul".

4 COMENTARII

 1. Sunt din Romania, rezident in Spania, unde am urmat un curs de muncitor pe platforme petroliere, avand diploma si licenta maritima. As fi interesat de oferte de munca pe o platforma in Marea Nordului.

 2. I’m from Romania, resident in Spain, where I followed a course worker on oil platforms, having a diploma and a license marítima. I would be interested in job offers on a platform in the North Sea.

 3. Ma numesc Xenofont Alexandru, am 27 ani , casatorit , din Romania , as vrea sa muncesc pe o platforma petroliera. Sunt autorizat ISCIR pentru cazane de inalta si joasa presiune( FOCHIST) . sunt bun SUDOR ELECTRIC , TAMPLARIE, INSTALATII SANITARE SI ALTELE.

 4. Stimate Domn,
  Va rog dacaputeti sa-mi oferiti un loc de munca in cadrul companiei dumneavoastra pe una din platformele din Marea Nordului pentru pozitia de camp boss.Mentionez ca am experienta pe acest post si documentele necesare,de asemenea vorbesc si scriu bine limbile :engleza si italiana.
  Astept u raspuns din partea dumneavoastra.

  Cu REspect,
  Petre Niculae

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.