Piaţa muncii. Salarii de 4.000 de euro pentru tâmplari şi dulgheri. Firmele norvegiene caută angajaţi rapid

0
534


Firmele
norvegiene au nevoie de angajaţi în construcţii. Potrivit anunţurilor postate pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), prin reţeaua Eures, salariile oferite sunt extrem de atractive şi condiţiile avantajoase pentru întreaga familie a muncitorului.

Firmele cu joburi vacante vor angajeze „cât mai curând posibil“, anunţurile fiind valabile până la începutul lunii martie. Cele mai recente joburi scoase la concurs sunt cele de dulgheri, tâmplari, montatori acoperişuri, fierari betonişti şi operatori la maşini de imprimat. În total sunt circa 80 de oferte de angajare în Norvegia pentru români. Salariile oferite sunt de 22-27 de euro brut pe oră, ceea ce ridică venitul lunar la aproximativ 4.000 de euro brut pe lună. Potrivit anunţurilor de angajare, angajatorul ajută la găsirea unui apartament de închiriat şi la aducerea familiei în Norvegia (pentru copii, înscrierea la grădiniţe şi şcoli).

Printre condiţiile angajării se numără: cunoaşterea limbii engleze sau a limbii scandinave, experienţă de 2-3 ani în domeniu. Anunţul stipulează că se lucrează şi ore suplimentare, iar experienţa unui job anterior într-o ţarăstrăină constituie un avantaj. Durata contractului este permanentă. 

 

Piaţa muncii. Salarii de 4.000 de euro pentru tâmplari şi dulgheri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.