Politistii din Norvegia au redus amenda data unui sofer din Suedia, pe motiv ca "suedezii castiga mai putin ca norvegienii"

1
331


Politistii rutieri din Norvegia au redus la jumatate amenda data unui sofer de camion din Suedia, pe motiv ca suedezii castiga mai putin decat norvegienii, transmite
BBC, care citeaza o informatie din publicatia VG din Oslo. In martie 2010, Ulf Ander Andersson (61 de ani) fuseses amendat cu 8.000 de coroane norvegiene (1.044 de euro).

In martie 2010, Andersson se afla pe o sosea din Norvegia la volanul unui camion detinut de patronul sau norvegian, in momentul in care a fost oprit de politistii rutieri.

Agentii au descoperit ca franele camionului nu functionau corespunzator si l-au amendat pe soferul suedez cu 8.000 de coroane.

Potrivit informatiilor, Andersson a primit o scrisoare saptamana trecuta prin care era informat ca amenda a fost injumatatita datorita nationalitatii sale. Politistii norvegieni au spus ca au luat in considerare faptul ca soferul este suedez, reducand amenda "ca urmare a venitului dumneavoastra scazut".
….

Politistii din Norvegia au redus amenda data unui sofer din Suedia, pe motiv ca "suedezii castiga mai putin ca norvegienii"

de A.N. HotNews.ro
Politistii rutieri din Norvegia au redus la jumatate amenda data unui sofer de camion din Suedia, pe motiv ca suedezii castiga mai putin decat norvegienii, transmite BBC, care citeaza o informatie din publicatia VG din Oslo. In martie 2010, Ulf Ander Andersson (61 de ani) fuseses amendat cu 8.000 de coroane norvegiene (1.044 de euro).

1 COMENTARIU

  1. Si daca era roman ce se intampla, ii mai dadeau si niste bani ca-i prea sarac si nu are cum sa plateasca amenda. Poate niste haine ceva de pomana ca-i amarat vai de el!?:)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here