Presedintele Traian Basescu i-a sfatuit, joi, pe studentii romani de la Universitatea Norvegiana de Management…

2
532

Presedintele Traian Basescu i-a sfatuit, joi, pe studentii romani de la Universitatea Norvegiana de Management, ale carei cursuri le-a urmat si el, sa fie pregatiti sa preia stafeta si sa schimbe clasa politica din Romania, relateaza NewsIn.

"Termin mandatul, faceti ceva pentru primenirea clasei politice!", le-a spus Traian Basescu studentilor romani.

Cum si seful statului a urmat cursurile aceleiasi universitati, el le-a atras atentia studentilor ca institutia de invatamant norvegiana are "si o sectie de lideri", transmite NewsIn.

Cu aceasta ocazie, presedintele si-a intalnit un profesor care i-a predat in urma cu cativa ani, cand a absolvit cursurile avansate de management in industria transporturilor maritime ale Academiei Norvegiene. Seful statului a explicat ca profesorul i-a spus ca o parte din studentii sai sunt ministri, dar nici unul nu e presedinte.
Basescu a povestit ca i-a replicat fostului sau dascal sa mai antreneze romani, pentru ca el o sa isi termine mandatul.

In anul 1995, presedintele Traian Basescu a absolvit cursurile avansate in industria transporturilor maritime ale Academiei Norvegiene ca bursier al acestui stat, institutie care, in prezent, face parte din Universitatea Norvegiana de Management.

Seful statului a participat, joi, la Universitatea din Oslo, la semnarea memorandumului de intentie privind cooperarea academica intre Centrul Norvegian de Expertiza Maritima "Alesund" si Universitatile romanesti din domeniul maritim din Constanta si Galati….
articol complet la Hotnews.ro

2 COMENTARII

  1. Sunt de acord cu dl presedinte Basescu: tinerii destepti ai Romaniei sa profite de un sistem avnsat de educatie in tarile nordice, dar sa vina acasa, sa nu ramana printre hidosii aia. Dar, dl Basescu sa le dea si un salariu pe masura si sigur se vor intoarce, pt ca nicaieri nu e mai bine decat in Romania. Hai sa fim corecti si sa recunoastem ca mai mult de o luna, nimeni n-ar sta de buna voie in aceste tari nordice.

  2. Mai avem si universități in domeniul maritim?Pentru ce?Pentru cine?Pai Basescu a dat flota pe nimic .Daca le topea si tot câștiga statul ceva,așa a castigat Base si câțiva care au dat flota pe nimic.Acum am citit ca ăștia de la guvern vor sa vanda intrarea in portul Constanta.Vor da tot pe nimic si vor construi50 km de autostrada zic ei cu mai puțin de 9 MILIARDE DE EURO .Oare asfaltul asta conține aur?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.