Prinsă în lupta pentru titlu în Norvegia, Molde va folosi rezervele împotriva românilor. Avantaj Steaua

0
167

Norvegienii de la Molde au anunţat că nu vor juca cu toţi titularii la Bucureşti, pentru că doresc să îi odihnească în perspectiva superderby- ului cu Rosenborg, de duminică, foarte important în stabilirea campioanei.

Antrenorul Ole Gunnar Solskjaer se concentrează pe meciul cu Rosenborg, care se va disputa duminică. Cu patru runde înainte de finale, cele două echipe au acelaşi număr de puncte, 52, şi sunt departajate de golaveraj, care o dezavantajează pe Molde, aşa că nu are decât opţiunea victoriei. Astfel, la meciul din această seară, echipa norvegiană va odihni mai mulţi titulari, posibil şi pe golgheterii Angan (12 goluri) şi Berget (8 goluri), aşa că şansele Stelei la o victorie se măresc considerabil.

Căpitanul lor a fost prins băut la volan

“În primăvara europeană ne putem califica dacă batem de trei ori acasă. Pe Stuttgart deja am învins- o. Însă, dacă cedăm cu Rosenborg, s-a dus titlul şi cele 20.000.000 de euro de la UEFA”, a explicat căpitanul Daniel Berg Hestad (37 de ani, din 1993 la club). Hestad deţine recordul de meciuri pentru Molde, 798 (!) în toate compeţiile. Întreaga familie a lui Daniel e legată de adversara Stelei – tatăl său, Stein Olav, unchii, Harry, Odd Berg şi Jan Berg, şi fratele, Peter Berg, au jucat toţi pentru “alb-albaştri”! În 2000, Hestad a fost condamnat la închisoare deoarece a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, după ce a plecat de la petrecerea de Crăciun a lui Molde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here