Prinţesa Martha-Louise a Norvegiei comunică cu îngerii

2
608

Prinţesa Martha-Louise a Norvegiei consideră că are capacităţi speciale şi că poate învăţa oamenii să comunice cu îngerii, transmite BBC News Online.

Fiica în vârstă de 35 de ani a regelui Harald şi a reginei Sonja a făcut anunţul pe un site, promovându-şi concomitent planurile pentru un nou centru de terapie.

Martha-Louise susţine că şi-a dat seama încă din copilărie că poate citi sentimentele interioare ale oamenilor, în timp ce experienţele ei cu caii au ajutat-o să intre în contact cu îngerii.

 

sursa : mediafax.ro

2 COMENTARII

  1. Eu cred ca nu este singura persoana care poate sa comunice sau sa aive aceste daruri.Sper ca si oameni cu dragoste de dumnezeu sa o inteleaga si sa o lase sa ajute oameni cum crede ea de cuvinta.Cu mult respect DANIEL din ROMANIA

  2. daca as avea posibilitatea de a discuta fata in fata cu martha louise si cred ca si ar schimba ………………da dar ea trebuie sa stie ca este cineva mai presus de ingeri si cu acel poate sa comunice daca ar avea rabdare si daca ar cunoaste cine este …….. el este tatal meu………..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.