Proteste și în afara granițelor țării. Românii din Norvegia se organizează pentru vineri

0
491
Românii din afara granițelor se alătură celor rămași acasă și organizează manifestări în semn de sprijin pentru eforturile tinerilor care protestează zilele acestea în mai multe orașe din România.
După ce ieri s-au adunat spontan în capitala Oslo, conaționalii noștri din Norvegia se pregătesc pentru vineri, 6 noiembrie a.c., când vor să protesteze în număr mult mai mare în fața Ambasadei României, pe Oscars Gate 51.
Oslo-protest
Doi dintre ei, Cătălin Celino și Robert Marius Coanda, au preluat inițiativa și au creat un eveniment pe rețeaua de socializare Facebook-link https://www.facebook.com/events/719246361539713/.  

Iată care este mesajul românilor din Norvegia:
” AU CREZUT CĂ POT CUMPĂRA TOATE GENERAȚIILE ! “
Cea mai mare mobilizare din ultimii 26 de ani ,
ROMÂNIA spune nu Politicienilor corupți !
Pentru că doar uniți putem schimba ceva ;
alătură-te nouă şi arată că îți pasă !
Propunerea noastră , este ca în acea zi să ne adunăm in fața Ambasadei României ( Oslo ) pentru victemele din #Colectiv , fără violența , doar stăm acolo în tăcere , aducem o floare , lumânare , un drapel ..
Din păcate nu am fost mulți pe data de 03.11 , a fost fără organizare, dar noi ne vom revedea Vineri ! Sunteți invitați toți românii din Norvegia !
Ne adunăm pentru toți ROMÂNII de peste tot !
– See more at: http://www.ziaruldepenet.ro/2015/11/04/proteste-si-in-afara-granitelor-tarii-romanii-din-norvegia-se-organizeaza-pentru-vineri/#!prettyPhoto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.