RĂSTURNARE de situaţie. Susţinătorii familiei Bodnariu sunt CONTRAZIŞI chiar de Mişcarea Penticostală din Norvegia: “Nu este un caz de PERSECUŢIE religioasă”

0
460

Cazul Bodnariu, familia de români ai căror cinci copii au fost preluaţi de temuta instituţie „Barnevernet”, care se ocupă de protecţia copilului în Norvegia, a suscitat un interes major şi din prisma religiei. Mișcarea Penticostală din Norvegia, din care membrii familiei Bodnariu fac parte, a spus că acest caz nu reprezintă unul de persecuţie religioasă.
stop-barnevernet-465x390
Andreas Hegertun, purtătorul de cuvânt al Mişcării Penticostale din Norvegia, a făcut o serie de precizări extrem de interesante despre cazul Bodnariu, potrivit site-ul B1.ro.

Consiliul Mișcării Penticostale din Norvegia a ţinut să sublinieze explicit faptul că „penticostalii nu sunt persecutați de autoritățile norvegiene”, excluzând din start o motivaţie religioasă a acestui caz.
Consiliul Mișcării Penticostale din Norvegia a precizat tranşant faptul că „Barnevernet” este o instituţie care acționează în mod corect și nu există suspiciuni privind tratarea diferită a membrilor Mișcării Penticostale față de ceilalți cetățeni.
De asemenea extrem de important, Consiliul Mişcării Penticostale din Norvegia a ţinut să spună că nu găseşte „niciun argument rezonabil pentru utilizarea violenței fizice ca pedeapsă.”
http://www.evz.ro/miscarea-penticostala-din-norvegia-prima-reactie-in-cazul-bodnariu-nu-suntem-persecutati-de-autoritati-nu-gasim-niciun-argument-rezonabil-pentru-utilizarea-violentei-fizice-ca-pedeapsa.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.