Români din Norvegia, 550 de kilometri cu avionul pentru a vota la Oslo

0
502

Un grup de zece români care lucrează în oraşul Stavanger din Norvegia au mers cu avionul, duminică, pentru a vota la Ambasada României de la Oslo, situată la o distanţă de peste 550 de kilometri, unde au stat la coadă două ore şi jumătate pentru a-şi exprima opţiunea electorală.
foto-oslo
Ioana Stan, una dintre membrele grupului de români, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX că a meritat tot efortul depus pentru a vota la alegeri.

„Suntem un grup de români care lucrăm în Stavanger şi am luat avionul pentru a ajunge să votăm la Ambasada României din Oslo, situată la peste 550 de kilometri distanţă. Am luat bilete dus-întors cu preţ redus, pentru grup, ne-a costat circa 200 de euro, am luat trenul de la aeroport până în centrul capitalei Norvegiei, dar a meritat tot efortul făcut, şi timpul petrecut pe drum, şi distanţa, şi costurile, pentru a putea vota la alegeri. În faţa ambasadei au fost câteva sute de persoane, am stat la coadă două ore şi jumătate până am reuşit să votăm”, a spus Stan.
mai mult la :  http://www.gandul.info/stiri/romani-din-norvegia-550-de-kilometri-cu-avionul-pentru-a-vota-la-oslo-13569197

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.