ATERIZARE de urgenţă: Un pasager beat mort dintr-un avion care decolase din România spre Norvegia, a încercat să spargă uşa cabinei piloţilor. VIDEO si relatarea unuia dintre pasageri

0
446

(sursa video : Császár Péter )
Un avion al companiei Wizz Air care efectua o cursă din România spre Norvegia a efectuat o aterizare de urgenţă în oraşul suedez Malmo, marţi, după ce un pasager a încercat să spargă uşa de la cabina piloţilor, a anunţat poliţia, citată de Associated Press în pagina electronică.

Császár Péter Am fost în avion , am facut si video. Unul a innebunit si cauta pe fiica-sa , dupa aia a dat si in stewerdese si a incercat ceva si la usa. A fost imobilizat de cativa insi in fata si legat , dupa aia imediat am aterizat la Malmø. L-au legat acolo pe loc si imediat am decolat. Dupa aia a venit politia si l-a scos afara . O ora am mai stat ca au facut control complet la avion .

Poliţia a precizat că bărbatul a fost reţinut după aterizarea la Malmo, sub acuzaţia că a încălcat legile privind aviaţia punând în pericol vieţile pasagerilor în timpul zborului.

Cotidianul Expressen a relatat că bărbatul a fost imobilizat de alţi pasageri aflaţi la bordul avionului companiei Wizz Air, care decolase de la Bucureşti şi se îndrepta spre oraşul norvegian Torp. Poliţia nu a putut confirma aceste detalii.

(foto : Császár Péter  )
12189928_989741024381998_5980891322448669727_n

Purtătorul de cuvânt al poliţiei, Stephan Soderholm, a declarat că nu există indicii conform cărora incidentul ar avea legătură cu terorismul. El a adăugat că un al doilea pasager a fost reţinut la Malmo pentru că se afla în stare de ebrietate.
http://www.mediafax.ro/externe/aterizare-de-urgenta-in-suedia-un-pasager-dintr-un-avion-care-decolase-din-romania-a-incercat-sa-sparga-usa-cabinei-pilotilor-14873114

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.