Românii din Stavanger: VREM SECTIE DE VOATARE. D-le Daniel Ionita, ne-ati promis ca o sa ajutati comunitatea romaneasca din Stavanger. Tineti-va de cuvînt !

0
579

Dragi romani eu o sa incep de maine sa sun la ambasada pentru mai multe sectii de votare in Norvegia pentru turul II. Poate daca o sa sunam mai multi o sa se faca ceva.
6931042455_ea8e56630c
Domnul Daniel Ionita -Ambasadorul nostru cand a fost trimis in Oslo ca Ambasador, a fost in vizita in Stavanger a promis ca o sa ajute comunitatea romaneasca; sa vedem daca se tine de cuvant. Am fost si eu de fata si am vorbit cu dansul.

Un simplu calcul ne arata ca s-a furat foarte mult de la diaspora in cazul in care ei zic ca au fost 165000 de mii de votanti in diaspora si sunt cel putin 200 sectii de votare in Europa.Calculul ne arata ca 165000/200=865 de votanti pe sectie,ceea ce e revoltator pentru ca am vazut cu totii ca erau cozi interminabile.
A doua grosolanie e facuta in tara mama catre studentii care nu au putut vota schimbarea. Deci cine e responsabil ….. decideti voi. Opinia mea este guvernul.
Norway Cruise (330)s
sursa :

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.