Românul care a păcălit justiţia norvegiană

0
514

Un român închis într-un penitenciar din Norvegia a fost eliberat din închisoare după ce a minţit că are un copil bolnav. Bărbatul fusese arestat şi condamnat alături de alţi 5 români pentru trafic de minori şi viol.

Bărbatul a fost eliberat din penitenciar după ce a susţinut că are copilul grav bolnav. Autorităţile norvegiene l-au lăsat să plece fără să verifice dacă spusele românului sunt sau nu adevărate, potrivit România TV.

Ulterior, procurorii de la Oslo au descoperit că bărbatul nu are nici un fiu. Argint Răducanu fusese condamnat anul trecut la trei ani şi 6 luni de închisoare pentru trafic de minori şi viol asupra unei minore.

El fusese încarcerat în penitenciarul Bergen alături de 5 conaţionali în ceea ce norvegienii au numit “cel mai mare caz de trafic uman” de la ei din ţară. Românul a reuşit să convingă conducerea penitenciarului că are un băieţel pe moarte. Acum procurorii norvegieni încearcă să dea de urma infractorului, care conform procurorilor s-ar afla deja în România.

– See more at: http://vikingi.ro/romanul-care-a-pacalit-justitia-norvegiana-cum-a-reusit-sa-scape-de-puscarie/comment-page-1/#comment-15108

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.