Românul Ovi vrea să reprezinte Norvegia la Eurovision

0
496


Ovi este artistul roman care va participa la finala norvegiana a concursului Eurovision, finala ce va avea loc pe 21 februarie, la Oslo Spektrum. “Seven seconds” este piesa ce ar putea reprezenta Norvegia in finala concursului Eurovision din luna mai, de la Moscova. Piesa este compusa de Simone, vocalista grupului norvegian de succes D’Sound, in colaborare cu Simen. M. Eriksrud. Acesta din urma este atat producatorul lui Ovi cat si cel care sta in spatele succesului cantecului ”Hold On Be Strong”, cantec cu care Norvegia s-a clasat pe locul 5 in finala internationala de anul trecut de la Belgrad.

De asemenea, Ovi tocmai si-a lansat albumul de debut ”This Gig Almost Got Me Killed”. El este sigurul dintre cei 21 de artisti, participanti la Eurovision, care si-a lansat albumul in zilele de desfasurare a competitiei si pregateste o lansare si pe piata romaneasca.

Ovi s-a nascut si a crescut in Botosani, iar a ajuns in 1995 in Norvegia, unde si-a continuat cu succes cariera muzicala. Nu dupa mult timp si-a intemeiat o familie si traieste acum in vestul tarii, in apropiere de capitala petroliera a Norvegiei, Stavanger. „Sunt foarte fericit pentru ca mi-am implinit unul dintre visuri, acela de a concura in finala norvegiana a Eurovisionului. “Seven Seconds” este un cantec puternic ce s-a remarcat si bucurat de atentia tuturor, mai ales in urma lansarii albumului meu de debut.” a declarat Ovi.

sursa : www.dulapiorul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.