Scandalul se mareste. Au recitat o poezie de la Biserică şi le-au luat copiii: Drama trăită de un român în Norvegia / FOTO

0
473

Au recitat o poezie de la Biserică şi le-au luat copiii. Dramă fără margini a unui român din Norvegia. Coşmarul lui Marius Bodnariu a început săptămâna trecută, când copiii au fost luaţi din familie în urma unui denunţ al unei profesoare. Motivul ar fi unul religios. Dascălul s-a plâns că atât părinţii, cât şi bunicii sunt creştini radicali şi îşi îndoctrinează copiii.
Una dintre cele două fiice a soţilor Bodnariu a cântat la şcoală o melodie creştină, iar profesoara a anunțat autoritățile susținând că micuții sunt îndoctrinați religios în familie. Drama acestei familii a ajuns și în Parlamentul României, unde senatorul PNL Steliana Miron a cerut ministrului de externe Lazăr Comănescu să intervină pe lângă autoritățile norvegiene pentru ca familia Bodnariu să își recapete copii.
media-144957066814617400

„Nu este posibil ca pentru o poezie cu temă creștină acești oameni să rămână fără copii! Sunt și eu mamă,sunt creștină mi se rupe inima de drama acestei familii!Cer ministrului de externe să se implice cât mai urgent în soluționarea acestei situații.Să ceară informări de la ambasadorul României la Oslo despre situați acestei familii. Voi cere audierea domnului Lazăr Comănescu la Senat”, a spus Miron, conform libertatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.