Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, şi ministrul norvegian al Apărării, Frank Bakke-Jensen, şi-au cerut scuze faţă de Turcia. Dictatorul sîngeros Erdogan nu le accepta. Erodgane, hai sictir !

0
507

Recep Tayyip Erdogan respinge scuzele NATO cu privire la incidentul din Norvegia.

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a respins sâmbătă scuzele transmise de către NATO după ce numele său a apărut pe un „poster inamic” în cadrul unui exerciţiu militar, spunând că un astfel de comportament lipsit de respect nu poate fi iertat atât de uşor, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Aţi văzut comportamentul lipsit de respect din timpul exerciţiului NATO de ieri. Sunt câteva greşeli care nu pot fi comise de proşti, ci numai de oameni ticăloşi. Percep această obrăznicie îndreptată împotriva mea şi a fondatorului republicii noastre Mustafa Kemal Ataturk ca o reflecţie a unui punct de vedere distorsionat pe care îl observăm în cadrul NATO de ceva vreme. Această chestiune nu poate fi acoperită doar cu o scuză simplă”, a spus Erdogan, în cadrul unui discurs televizat.


http://www.mediafax.ro/externe/recep-tayyip-erdogan-respinge-scuzele-nato-cu-privire-la-incidentul-din-norvegia-16824063

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.