Sharon Stone, mai importanta decat regele Norvegiei?

0
528

La banchetul de dupa ceremonia de decernare a Premiului Nobel pentru Pace, vedeta din "Basic Instinct", Sharon Stone, i-a infuriat pe supusii norvegieni, facandu-si aparitia dupa Regele Harald al V-lea si Regina Sonja.
Ofensa produsa prin incalcarea protocolului Ð care impune ca toata lumea sa se afle la locurile rezervate in momentul in care cuplul imperial isi face intrarea Ð este cu atat mai mare cu cat anul acesta monarhii Norvegiei au fost pentru prima oara invitati la Banchetul Nobelului, tinut la Grand Hotel din Oslo.
Sharon Stone a intarziat zece minute, ceea ce a fost interpretat de norvegieni ca actrita se considera mai importanta decat regele. Un oficial de la Palat, Carl-Erik Grimstad, a numit intarzierea vedetei americane "o violare" a uzantelor internationale si a declarat publicatiei Aftenposten, care apare la Oslo: "Cand regele este invitat la un asemenea eveniment, oaspetii trebuie sa aiba un motiv foarte bun ca sa apara asa cum a aparut ea. Sunt sigur ca, daca nu a avut un motiv bun, ii va parea rau".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.