Statul Islamic a executat ostatici din Norvegia si China. Norvegianul Ole Johan Grimsgaard-Ofstad asasinat de acesti dementi arabi

0
466

Gruparea terorista Statul Islamic a anuntat, miercuri, ca a executat doi cetateni straini, Ole Johan Grimsgaard-Ofstad, in varsta 48 de ani, din Oslo, si Fan Jinghui, in varsta de 50, un consultant din Beijing,  care erau tinuti ostatici, dupa ce in urma cu doua luni a cerut rascumparare pentru eliberarea lor. Este vorba despre un norvegian si un chinez.

Agentia Associated Press scrie ca este vorba despre un norvegian si un chinez.
Anuntul a fost facut in ultimul numar al revistei in limba engleza a gruparii extremiste, de miercuri, care contine o pagina ce infatiseaza ceea ce pare a fi corpurile celor doi ostatici.
„Executati dupa ce au fost abandonati de natiunile si organizatiile kafir”, este titlul paginii, termenul „kafir” fiind cuvantul arab pentru „necredincios” sau persoana care nu este musulmana.


Gruparea islamista i-a identificat anterior pe cei doi barbati ca fiind Ole Johan Grimsgaard-Ofstad, in varsta 48 de ani, din Oslo, si Fan Jinghui, in varsta de 50, un consultant din Beijing. Statul Islamic nu a transmis cand sau unde au fost cei doi capturati.
Atentate teroriste la Paris Statul Islamic a revendicat atacurile: Acesta e doar inceputul! De ce au ales Parisul
Statul Islamic a revendicat in mod oficial atacurile de la Paris, de vineri seara, intr-o scrisoare redactata in araba si in franceza si aparuta sambata dimineata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.