Succes pentru Moldova! Vinurile moldovenesti au ajuns în Norvegia. Află cât costă o sticl

0
465
Vinurile din Moldova au ajuns pe piața din Norvegia. Asta după mai bine de patru ani de negocieri cu Guvernul norvegian în condițiile în care o parte din produsele alcoolice sunt interzise în majoritatea magazinelor din această țară, iar berea de exemplu, poate fi cumpărată doar până la ora 20.30.
purcari270513
Excepție face rețeaua Vinmonopolet, care deține dreptul exclusiv de a comercializa alcool cu un procentaj mai mare de 4,75% tărie. Aici pot fi deja găsite șapte tipuri de vin Purcari și trei tipuri de vin Bostavan. Cel mai scump vin este Negru de Purcari, o sticlă poate fi cumpărată la prețul de 179,10 coroane sau echivalentul a 406 lei moldovenești. Prețul mediu al unei sticle de vin de la Bostavan este de 200 de lei moldovenești.

De asemenea, vinurile moldovenești pot fi cumpărate și în cele 295 de magazine cu băuturi alcoolice, proprietate exclusivă a statului.
– See more at: http://www.bani.md/succes-pentru-moldova-vinurile-noastre-au-ajuns-in-norvegia-afla-cat-costa-o-sticla/#sthash.HnQfGFwC.dpuf

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.