Temeri acute si in Norvegia. Parintii cer mai multi POLITISTI in jurul scolilor de frica refugiatilor

0
595

Consiliul local al unei localitati din Norvegia a luat masuri suplimentare de securitate, dupa ce s-a anuntat deschiderea unui centru de tranzit pentru refugiati in apropiere de o scoala.
Parintii speriati au insistat pentru intarirea masurilor de siguranta in oras, fiindu-le teama pentru copiii lor, mai ales dupa ce au auzit istorii teribile cu migranti care au abuzat si violat fete de-a lungul calatoriilor lor prin Europa, anunta Express.
Centrul pentru migranti va fi deschis la cateva sute de metri de Scoala Lysaker din Baerum. La o intalnire publica, parintii au transmis ca se simt in pericol iar securitatea copiilor  este compromisa de decizia de a plasa centrul de refugiati chiar langa scoala.
Consiliul local a luat atitudine si a promis ca va posta politisti de-a lungul unui pasaj intunecat folosit de copii pentru a ajunge si pleca de la scoala.
norvegia3-610x300

Directoarea scolii, Susanne Kaaloy, declara ca nu ar numi asa ceva „chiar masuri de siguranta”. E mai bine ca adultii sa fie prezenti pentru a asigura securitatea pentru copii si parinti.
Proiectul de intarire a masurilor de siguranta a venit dupa ce parintii si-au manifestat temerile fata de tot mai nelinistitoarele informatii care circula despre ispravile refugiatilor prin Europa. Cererea de gardieni arata, inca o data, ca tensiunile sunt in crestere in Scandinavia intre localnici si migranti.
Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.