Thor Hushovd s-a impus in etapa a patra si a urcat pe locul 2

0
502

Norvegianul Thor Hushovd de la echipa Credit Agricole a castigat la sprint etapa a patra, disputata pe 193 de kilometri intre localitatile Villers-Cotterets si Joigny, si a urcat pe locul 2 in clasamentul general, datorita celor 20 de secunde de bonificatie care il apropie la 29 de secunde de liderul Fabian Cancellara.

Evadarea zilei a fost realizata de cinci ciclisti, Sprick, Chavanel, Flecha, Verdugo si Knees care s-au despartit de pluton dupa 30 de kilometri de la start, dar au fost prinsi cu cinci kilometri inainte de final. Cea mai mare distanta intre pluton si lideri a fost de 3 minute, 45 de secunde.

Ultimii kilometri au apartinut sprinterilor, Hushovd desprinzandu-se de ceilalti ciclisti cu 250 de metri inainte de linia de sosire, pentru a reusi a cincea victorie de etapa a carierei in Marea Bucla.

Etapa a cincea, programata joi intre Chablis si Autun, are o lungime de 182,5 kilometri si include patru sprinturi si opt catarari, intre care una de categoria a doua si trei de categoria a treia.

sursa : Hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.