Un bărbat a sesizat Ikea că a rămas cu organele genitale blocate într-un scaun cumpărat de la ei: Răspunsul companiei a devenit viral pe internet (FOTO)

0
469

Claus Jorstad, un bărbat de 45 de ani din Norvegia, s-a plâns pe pagina de Facebook a Ikea Norvegia de incidentul pe care l-a suferit, după ce a achiziţionat un scaun al comerciantului. Conform bărbatului, acesta și-a prin organele genitale într-o gaură a scaunului.
Potrivit Mashable, care citează „The Daily Dot”, Jorstad a scris în sesizarea postată on-line cum a pus scaunul de plastic în interiorul cabinei de duş. În timp ce se spăla liniştit, el a observant cum unul din testicule i-a rămas blocat într-o gaură a scaunului, scrie adevarul.ro.
200703

„Stând acolo şi observând că nu mă mai pot mişca, am încercat să văd ce s-a întâmplat. Am realizat că unul dintre organe îmi era blocat”, a scris Jorstad. Bărbatul crede că diferenţa de temperatură şi aburii au dus la alunecarea testicolului său în gaura din scaun.
„Între timp, apa s-a răcit singură. Simţeam că îngheţ. Era mai rece decât zâmbetul soacrei mele când m-am căsătorit cu fiica ei”, a mai completat bărbatul.
Ikea Norvegia a luat în considerare sesizarea făcută de bărbat și a venit cu un răspuns ce a fost foarte bine apreciat de utilizatorii rețelelor de socializare. „Salut, Claus.
http://www.b1.ro/stiri/externe/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.