Copiii familiei Nan, luati de Barnevernet, se intorc la parinti – decizie a unui tribunal din Norvegia

0
837

Un tribunal din Norvegia a decis reintregirea familiei Nan, dupa ce autoritatea de protectie a copilului din aceasta tara, Barnevernet, a decis separarea fortata a celor doi copii, Bianca-Mihaela si Dragos-Dumitru.

Potrivit unui comunicat al Episcopiei Ortodoxe Romane a Europei de Nord transmis, duminica, aceasta decizie vine la putin timp dupa o alta reintregire decisa tot de justitia norvegiana, cea a familiei Bodnariu.
„Cu mare bucurie si recunostinta fata de Dumnezeul celor asupriti, dam vestea reintregirii familiei Nan in urma recursului judecat la Tribunalului local Nord-Troms (Tingretten) in Norvegia. Sentinta a fost data in unanimitate de completul de judecatori, Bianca-Mihaela si Dragos-Dumitru, cei doi copii, urmand sa se reintoarca la parintii lor dupa un an de grele suferinte cauzate de separarea fortata decisa de Barnevernet. Aceasta biruinta in fata nedreptatii evidente vine la putin timp dupa o alta reintregire decisa tot de justitia norvegiana, cea a familiei Bodnariu”, se arata in documentul citat, semnat de episcopul Macarie Dragoi.
familia-nan2

mai mult la :  www.hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.