Urmărire ca în filme! Un pedofil norvegian a fost prins de poliţiştii bucureşteni

0
359


Un pedofil din Norvegia a fost prins de poliţişti români după o urmărire ca în filme. Bărbatul a lovit mai multe maşini în timp ce încerca să scape de autorităţi.

Bărbatul norvegian în vârstă de 59 de ani, care locuieşte în Bucureşti de mai mult timp, era filat de anchetatori de jumătate de an, întrucât existau informaţii că întreţine relaţii sexuale cu minori.

Victimele erau copii cu dizabilităţi şi – potrivit anchetatorilor – erau recrutaţi de pedofil în zona Centrului Vechi din Capitală. Până la această oră anchetatorii au probat nu mai puţin de zece cazuri.
Potrivit primelor informaţii, în momentul în care ofiţerii de la crimă organizată au încercat să-l reţină norvegianul a fugit cu bolidul său de lux, nu înainte de a lovi patru maşini în parcarea blocului. Pedofilul a fost urmărit prin Bucureşti şi după ce a avariat un autovehicol al Secţiei 5 a reuşi să intre pe DN 1. În urmărirea acestuia se aflau patru maşini de la Crimă Organizată care după zeci de kilometri de urmărire, în dreptul localităţii Bărcăneşti, au reuşit să-l oprească. În locuinţa bărbatului au fost descoperite înregistrări video ale bărbatului care întreţinea relaţii cu băieţi minori. Bărbatul va fi acuzat pentru pornografie infantilă, relaţii sexuale cu minori, ultraj şi distrugere.

 

 1. Pedofil norvegian, prins în România – Cotidianul

  www.cotidianul.ro › ActualitateTranslate this page

  Un pedofil norvegian, în vârstă de 59 de ani, a fost prins în România. El racola copii de peste 10 ani, cu handicap, din centrul Capitalei, potrivit realitatea.net.

 2. ÎNGROZITOR! PEDOFIL NORVEGIAN, prins în România

  www.libertatea.ro/…/ingrozitor-pedofilnorvegian-pri…Translate this page

  36 mins ago – Un bărbat norvegian în vârstă de 59 de ani a fost reţinut, astăzi, în Capitală. El este acuzat că racola băieţi de peste 10 ani, cu diferite grade de …

 3. Urmărire ca în filme! Un pedofil norvegian a fost prins de

  spynews.ro/…/urmarire-ca-in-filme-un-pedofilnorvegTranslate this page

  42 mins ago – Un pedofil din Norvegia a fost prins de poliţişti români după o urmărire ca în filme. Bărbatul a lovit mai multe maşini în timp ce încerca să scape …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here