Varg Vikernes a acordat un interviu pentru revista norvegiana Dagbladet…

0
517

Varg Vikernes a acordat un interviu pentru revista norvegiana Dagbladet in care a afirmat: Intr-adevar, de astazi sunt oficial un om liber!

Varg a declarat ca este foarte fericit si ca este ferm convins ca autoritatile au luat decizia corecta acordandu-i intr-un final libertatea.

Tribunalul a respins de patru ori cererea de eliberare conditionata inaintata de intemeietorul trupei Burzum. Intr-un final insa, au ajuns la concluzia ca Varg regreta intr-adevar crima infaptuita, si ca este o persoana diferita in momentul de fata.

Varg spune ca singura sa preocupare este sa fie aalturi de fmailie si sa inceapa sa compuna noi forme de arta.

Viata lui Varg va deveni curand subiectul unui film.

Jackson Rathbone a fost ales de producatori pentru a interpreta rolul lui Varg Vikernes (a.k.a. Count Grishnackh), intemeietorul Burzum.

Filmul se va intitula Lords Of Chaos si va reprezenta ecranizarea cartii cu acleasi nume a autorilor Michael Moynihan si Didrik Soderlind.

Filmul va fi regizat de catre japonezul Sion Sono si nu va ocoli subiecte extrem de controversate, cum ar fi incendierea de biserici in numele black metalului si ritualuri satanice…. http://www.metalhead.ro/stiri/Varg_Vikernes_este

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.