VIDEO / Internaţionalul norvegian Pedersen a făcut gesturi obscene la adresa propriilor fani

1
496

VIDEO / Internaţionalul norvegian Pedersen a făcut gesturi obscene la adresa propriilor fani
Morten Gamst Pedersen revine în forţă. Internaţionalul norvegian, care recent s-a făcut de râs la echipa sa de club, gruparea engleză Blackburn, după ce a simulat lamentabil un penalty, a ieşit din nou la rampă. De data aceasta…

Incidentul s-a petrecut miercuri, în prelungirile partidei amicale Norvegia – Finlanda, după ce atacantul a marcat golul victoriei echipei sale. Pedersen (27 de ani) a înscris în al treilea minut de prelungire reuşita prin care Norvegia s-a impus în faţa Finlandei cu scorul de 3-2.

După ce a marcat, fotbalistul scandinav s-a îndreptat către fanii formaţiei sale, care l-au fluierat pe durata partidei şi a făcut gesturi obscene în direcţia acestora, iar apoi, în timp ce mergea spre centrul terenului, a simulat că îşi dă jos şortul.

"Îmi asum gesturile pe care le-am făcut. Trebuia să mă eliberez cumva după modul ostil în care m-au tratat unii dintre suporteri. Nu am făcut cel mai bun joc al meu, dar am reuşit să marchez un gol decisiv", a spus mijlocaşul lui Blackburn Rovers.

VIDEO / Internaţionalul norvegian Pedersen a făcut gesturi obscene la adresa propriilor fan

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.