VIDEO INTERVIU – Tove Bruvik Westberg, ambasadoarea Norvegiei: Toate institutiile din Romania si Norvegia au transmis feedback pozitiv

0
393


Atat institutiile din Romania cat si cele din Norvegia si alte persoane implicate au transmis reactii foarte pozitive legate de colaborarea in cadrul Granturilor SEE si Norvegiene, a declarat Tove Bruvik Westberg, ambasadoarea Norvegiei in Romania, in cadrul unui interviu acordat EurActiv.ro/HotNews.ro. „Fiecare din partile implicate au exprimat un grad inalt de apreciere a cunostintelor pe care ceilalti parteneri le aduc in program”.

„Inclusiv in cadrul institutiilor norvegiene a fost subliniat faptul ca invata mult de la partenerii din Romania, este un proces invatare reciproca”, a mai spus aceasta.
Tove Bruvik Westberg, impreuna cu Adriana Popescu de la Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile au raspuns, in cadrul unei intalniri online intrebarilor cititorilor EurActiv/HotNews legate de a doua runda de finantare a Fondului ONG.

Vezi intrebarile si raspunsurile aici

Ambasadoarea Norvegiei a declarat ca proiectele finantate in runda anterioara a Fondului ONG, (care pot fi gasite aici) sunt extrem de incurajatoare din punct de vedere al rezultatelor asteptate, mai ales pentru reducerea disparitatilor economice. „De exemplu, accesul anumitopr comunitati al servicii de sanatate sau proiecte dedicate aducatiei copiilor. Sunt sigura ca vom vedea multe rezultate in anii urmatori”.
Vezi interviul VIDEO pe tema Granturilor SEE si Norvegiene si, in particular, Fondul ONG:
Citeste articolul integral si vezi INTERVIUL VIDEO pe EurActiv.ro.
ambasador-norvegia-655x360

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here