VIDEO Povestea lui Bogdan Ota, românul care a trecut de la muncitor necalificat la locul doi pe scena concursului „Norvegienii au talent“

0
470


Pianistul şi compozitorul Bogdan Alin Ota este românul care până la vârsta de 35 de ani a trăit o viaţă demnă de scenariul unui film. Vorbeşte cu patimă despre muzică, despre nopţile în care pune capul pe pernă la ora trei dimineaţa şi se trezeşte o oră mai târziu, deoarece a visat “sunete” muzicale pe care urmează să le scrie rapid pe portativ. Nu-şi concepe viaţa fără muzică, tot aşa cum nu concepe viaţa fără aer.

De la muncitor necalificat, la Norvegienii au Talent A plecat în Norvegia fiind convins că a fost admis ca profesor de muzică la o şcoală din localitatea Tromso, situată în nordul ţării. “Dădusem interviul, completasem pe Internet toate formularele şi fusesem admis. Când am ajuns acolo, am aflat că postul meu a fost ocupat de altcineva cu câteva zile înaintea sosirii mele”, a mai spus artistul. El povesteşte cum, timp de o lună a trimis vreo 200 de CV-uri, până i s-au terminat toţi banii pe care îi avea de acasă.

Citeste mai mult: adev.ro/mnitsc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.