Vinurile Purcari au succes in Norvegia

0
525

Vinaria Purcari a realizat un filmulet in care le multumeste norvegienilor pentru sprijin, chiar in limba lor – norvegiana. Mesajul vine ca urmare a exporturilor de succes ale vinurilor Purcari in Norvegia.
purcari270513
Eroii spotului sunt chiar cei care produc zilnic vinurile Purcari: taranii, muncitorii si specialistii de la vinarie. Niciunul dintre ei nu cunoaste limba norvegiana, respectiv am apelat la norvegieni nativi, care ne-au ajutat la traducere si au asistat personajele in timpul filmarilor. Le suntem recunoscatori doamnelor de la Misiunea Norvegiana de Experti pentru Promovarea Suprematiei Legii in Moldova – NORLAM, pentru ca si-au petrecut toata ziua cu noi.

Cu 500 milioane de dolari anual, Norvegia este al 14-lea cel mai mare importator de vin vin lume, in pofida unei populatii de doar 5 milioane de oameni. Amintim ca din septembrie 2014, vinurile Purcari si Bostavan au fost acceptate in rigidul monopol al produselor alcoolice din Norvegia, dupa mai bine de 4 ani de negocieri. Astfel, ele au devenit singurele vinuri moldovenesti pe piata norvegiana.
mai mult la   :  http://www.hrbexpert.ro/stire/2632/Vinurile_Purcari_au_succes_in_Norvegia.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.