Vizita de lucru in Norvegia

0
500

“Eu, oltean de la tara, trebuie sa fiu educat!” 1 mai 2014 – 30 aprilie 2016 Proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România Valoarea finantarii nerambursabile : 215.015,58 Euro
vizita-lucru-norvegia
In perioada 2–7 noiembrie 2014, 5 experti romani au efectuat o vizita de lucru in Norvegia pentru a dobandi mai multe cunostite legate de conceptul Home Start.

Implementarea acestui concept in cadrul comunelor Goiesti si Farcas din judetul Dolj reprezinta unul dintre obiectivele proiectului“Eu, oltean de la tara, trebuie sa fiu educat!”.
Pe parcursul vizitei expertii romani au avut ocazia de a discuta cu experti in implementarea conceptului Home Start, voluntari din cadrul acestui concept, cat si reprezentati ai partenerilor Adina Stiftelsen si Stiftelsen Kirkens Bymisjon din Bergen.
In cadrul activitatilor organizate de catre Stiftelsen Kirkens Bymisjon, expertii romani au putut interactiona si discuta cu beneficiarii conceptului Home Start. De asemenea partenerul Stiftelsen Kirkens Bymisjon a oferit echipei de experti romani un curs introductiv referitor la ghidul privind consilierea parintilor, prezentand doua concepte noi, respectiv COS/Circle of Security si ICDP/International Child Developement Program.
mai mult la :
http://www.fundatia-adina.ro/vizita-de-lucru-in-norvegia/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.