Zeci de ingineri ieseni se pot angaja in Norvegia. VEZI OFERTA

0
499


O companie din Norvegia a scos la concurs, prin intermediul programului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Iasi, 175 de posturi, ocupatia pentru care se fac angajarile fiind de inginer structural.

Candidatii care doresc sa se angajeze trebuie sa indeplineasca mai multe criterii, anume sa fie absolventii unei forme de invatamant superior, in domeniul tehnic (licenta, masterat, doctorat), sa detina o experienta relevanta de minimum sapte ani, de preferat in proiecte off-shore, sa cunoasca analiza si proiectarea structurala si reglementarile si standardele relevante

Totodata, candidatii trebuie sa detina abilitati excelente de comunicare scrisa si orala, sa detina spirit comercial si perspectiva lantului valoric, etica si integritate personala, sa manifeste interes pentru lucrul intr-un mediu international si sa detina capacitatea de intelegere si de gestionare a riscurilor.
Candidatii trebuie sa stapaneasca limba engleza sau o limba scandinava, durata contractului fiind pe o perioada nedeterminata. Cei care se vor angaja vor primi un salariu cuprins intre 70.800 – 92.000 Euro brut pe an, lista de beneficii incluzand si bonusuri si asigurari, inclusiv de pensie. Compania care angajeaza se numeste Statoil si detine o experienta de peste 40 de ani in productia de petrol si gaze naturale pe platoul continental norvegian.

   Citește mai departe…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.